Novak Đoković Roland Garros / Osvajanje rolan garosa najveći trenutak u karijeri najbolji svetski teniser novak đoković rekao je danas da mu je osvajanje prve titule na rolan garosu verovatno najveći trenutak u karijeri.

Novak Đoković Roland Garros / Osvajanje rolan garosa najveći trenutak u karijeri najbolji svetski teniser novak đoković rekao je danas da mu je osvajanje prve titule na rolan garosu verovatno najveći trenutak u karijeri.. Watch the best moments of the final between novak djokovic and stefanos. Novak djokovic semble souffrir d'un torticolis. Titré à melbourne et paris, novak djokovic peut viser le grand chelem, et un golden slam avec après les raquettes, place aux micros : Nije srbin odigrao najbolji meč, ali i to je bilo dovoljno za sigurnu pobjedu nad petim igračem svijeta. Novak đoković dolazi do izjednačenja rezultatom 6:2!

Đokoviću i murrayu bio je to sedmi međusobni meč u finalu grand slam. Godine je poražen u polufinalu od austrijanca dominika tima rezultatom 2:6, 6:3, 5:7, 7:5, 5:7. Osvrnuo se na novakove igre na mastersu u rimu, ali i na predstojeći roland garros koji se igra u junu mjesecu. Osvajanje rolan garosa najveći trenutak u karijeri najbolji svetski teniser novak đoković rekao je danas da mu je osvajanje prve titule na rolan garosu verovatno najveći trenutak u karijeri. Nijemac je veliku priliku propustio u prvom setu kada je.

2021 French Open Men S Final Novak Djokovic Outlasts Stefanos Tsitsipas For 19th Grand Slam Title Cbssports Com
2021 French Open Men S Final Novak Djokovic Outlasts Stefanos Tsitsipas For 19th Grand Slam Title Cbssports Com from sportshub.cbsistatic.com
Novak đoković je peti put u finalu #rolandgarros! Đokoviću i murrayu bio je to sedmi međusobni meč u finalu grand slam. The ultimate match with novak djokovic and andy murray. Novak đoković danas je u parizu osvojio jedini grand slam koji mu je nedostajao u riznici trofeja i ujedno povezao sve četiri grand slam grand slam naslov i postao je tek osmi teniser u historiji koji je u karijeri osvojio sve grand slam turnire (australian open, roland garros, wimbleson i us open). Koliko su bili 'na knap' pokazuje i objava fizioterapeuta novaka đokovića marca pachinija na instagramu Watch the best moments of the final between novak djokovic and stefanos. Litovski tenisač je suvereno v treh nizih izločil bolivijca huga delliena. Novak đoković će zadržati broj 1 na atp listi i u narednom periodu.

Titré à melbourne et paris, novak djokovic peut viser le grand chelem, et un golden slam avec après les raquettes, place aux micros :

Watch the best moments of the final between novak djokovic and stefanos. Il s'est fait manipuler avant son quart de finale face à pablo carreno busta. *đoković pravi i drugi brejk i čini se da je samo pitanje kojim rezultatom će se treći set završiti! Osvrnuo se na novakove igre na mastersu u rimu, ali i na predstojeći roland garros koji se igra u junu mjesecu. Osvajanje rolan garosa najveći trenutak u karijeri najbolji svetski teniser novak đoković rekao je danas da mu je osvajanje prve titule na rolan garosu verovatno najveći trenutak u karijeri. Krogu prestižnega turnirja v franciji pomeril z ricardasom berankisom. Srbski as se bo v 2. Novak djokovic semble souffrir d'un torticolis. Novak đoković konačno je osvojio roland garros. Novak đoković je lošije odigrao prvi deo meča iako je imao aktivan rezultat 1:1 u setovima i 1:3 u trećem setu kada je usledio prekid zbog kiše. Nakon četiri neuspješna nastupa u finalima, beograđanin je naplatio sve dugove, odigrao je svoj meč i večeras je najsretniji čovjek na svijetu. Litovski tenisač je suvereno v treh nizih izločil bolivijca huga delliena. Srbijanski tenisač novak đoković prvi je put u karijeri osvojio roland garros.

U desetom gemu trećeg je imao i meč loptu na svoj servis, ali je nije iskoristio. Đokoviću i murrayu bio je to sedmi međusobni meč u finalu grand slam. Il s'est fait manipuler avant son quart de finale face à pablo carreno busta. Novak đoković eliminisan je sa rolan garosa pošto je izgubio od dominika tima sa sa 3:2 u setovima. *đoković pravi i drugi brejk i čini se da je samo pitanje kojim rezultatom će se treći set završiti!

Pin On Nole
Pin On Nole from i.pinimg.com
U desetom gemu trećeg je imao i meč loptu na svoj servis, ali je nije iskoristio. Osvrnuo se na novakove igre na mastersu u rimu, ali i na predstojeći roland garros koji se igra u junu mjesecu. Novak se vratio poslije povrede i nema nikakve sumnje da ponovo može da bude na najvišem nivou. Đokoviću i murrayu bio je to sedmi međusobni meč u finalu grand slam. Novak đoković je peti put u finalu #rolandgarros! Đoković je u svom četvrtom finalu u parizu pobedio. Litovski tenisač je suvereno v treh nizih izločil bolivijca huga delliena. Nije srbin odigrao najbolji meč, ali i to je bilo dovoljno za sigurnu pobjedu nad petim igračem svijeta.

Đoković je relativno sigurno dobio prva dva seta.

The ultimate match with novak djokovic and andy murray. Novak đoković je peti put u finalu #rolandgarros! Koliko su bili 'na knap' pokazuje i objava fizioterapeuta novaka đokovića marca pachinija na instagramu Nijemac je veliku priliku propustio u prvom setu kada je. Novak se vratio poslije povrede i nema nikakve sumnje da ponovo može da bude na najvišem nivou. U desetom gemu trećeg je imao i meč loptu na svoj servis, ali je nije iskoristio. Novak đoković eliminisan je sa rolan garosa pošto je izgubio od dominika tima sa sa 3:2 u setovima. Godine je poražen u polufinalu od austrijanca dominika tima rezultatom 2:6, 6:3, 5:7, 7:5, 5:7. Đoković je u svom četvrtom finalu u parizu pobedio. Watch the best moments of the final between novak djokovic and stefanos. Srbijanski tenisač novak đoković prvi je put u karijeri osvojio roland garros. Đoković je relativno sigurno dobio prva dva seta. Il s'est fait manipuler avant son quart de finale face à pablo carreno busta.

Watch the best moments of the final between novak djokovic and stefanos. Novak djokovic semble souffrir d'un torticolis. Novak djokovic abrite son ramasseur de balles. Cicipas ga je 'kaznio' za propuštenu priliku i odmah napravio brejk. Đokoviću i murrayu bio je to sedmi međusobni meč u finalu grand slam.

Novak Djokovic Outlasts Rafael Nadal In French Open Semifinal Los Angeles Times
Novak Djokovic Outlasts Rafael Nadal In French Open Semifinal Los Angeles Times from ca-times.brightspotcdn.com
Novak se vratio poslije povrede i nema nikakve sumnje da ponovo može da bude na najvišem nivou. Samo mu je pariška zemlja smetala na putu ka povijesti. Đoković je danas imao dosta problema, pošto je naletio na raspoloženog rivala kojem zemlja uvijek odlično odgovara. Novak đoković će zadržati broj 1 na atp listi i u narednom periodu. Сербский теннисист новак джокович в четвертьфинале открытого чемпионата франции ролан гаррос. Novak djokovic abrite son ramasseur de balles. Godine osvojio svoju prvu titulu na rolan garosu i kompletirao karijerni gren slem. Osvajanje rolan garosa najveći trenutak u karijeri najbolji svetski teniser novak đoković rekao je danas da mu je osvajanje prve titule na rolan garosu verovatno najveći trenutak u karijeri.

Novak djokovic abrite son ramasseur de balles.

Đoković je u svom četvrtom finalu u parizu pobedio. Cicipas ga je 'kaznio' za propuštenu priliku i odmah napravio brejk. Srbski as se bo v 2. Srbijanski tenisač novak đoković prvi je put u karijeri osvojio roland garros. The ultimate match with novak djokovic and andy murray. Nijemac je veliku priliku propustio u prvom setu kada je. Novak đoković konačno je osvojio roland garros. Watch the best moments of the final between novak djokovic and stefanos. Litovski tenisač je suvereno v treh nizih izločil bolivijca huga delliena. Il s'est fait manipuler avant son quart de finale face à pablo carreno busta. Osvajanje rolan garosa najveći trenutak u karijeri najbolji svetski teniser novak đoković rekao je danas da mu je osvajanje prve titule na rolan garosu verovatno najveći trenutak u karijeri. Novak đoković će zadržati broj 1 na atp listi i u narednom periodu. Novak đoković je lošije odigrao prvi deo meča iako je imao aktivan rezultat 1:1 u setovima i 1:3 u trećem setu kada je usledio prekid zbog kiše.

Nakon četiri neuspješna nastupa u finalima, beograđanin je naplatio sve dugove, odigrao je svoj meč i večeras je najsretniji čovjek na svijetu novak đoković. Novak se vratio poslije povrede i nema nikakve sumnje da ponovo može da bude na najvišem nivou.

Post a Comment

0 Comments

close